PHYSICIANS FORMULA BUTTER SKAISTALAI

          Labas.
          Sveika atvykusi į mano tinklaraštį.

        Šiandien dalinuosi apžvalga apie Physicians Formula  Butter Blush skaistalus (spalva Plum Rose). Savo apžvalgoje apie Butter murumuru bronzerį  (plačiau galite pasiskaityti čia ) minėjau, kad produktas man labai patiko ir kad planuoju įsigyti ir Butter skaistalus. 


          Butter Blush skaistalai atkeliauja labai panašioje į Butter murumuru bronzerio spalvotoje ir ryškioje pakuotėje. Skiriasi tik spalva ir dydis. Pakuotė atsidaro iš dviejų pusių. Viršuje yra pats produktas, o apačioje - veidrodėlis ir labai keistas šepetėlis. Tikrai žinau, kad jis nebus naudojamas, todėl keliaus tiesiai į šiukšlių dėžę.





         Kvapas. Tai vėlgi išskirtinis šios priemonės bruožas. Itin stiprus, jaučiasi net neatidarius pakuotės. Kvapas identiškas, toks pat kaip ir Butter murumuru bronzerio - saldus, intensyvus ir tropiškas. Manau, kad nepaliks abejingų - arba patiks, arba ne.




          Kaip produktą pristato gamintojas? Eurokos internetinėje parduotuvėje pateikiamas toks Butter Blush skaistalų aprašymas:

Šie skaistalai leis pasijusti švytinčia Brazilijos deive. Prabangių skaistalų sudėtis papildyta Murumuru, Cupuacu ir Tukuma sviestais, kuriuose gausu maitinamųjų medžiagų, rafinuotomis perlų dalelėmis ir švelniais pigmentais. Itin švelnūs kreminės tekstūros, drėkinamosiomis savybėmis pasižymintys skaistalai suteikia skruostams spalvingo spindesio, atgaivina odą. Dėka išskirtinių prabangių sviestų, skaistaluose gausu nesočiųjų riebalų rūgščių, pro vitaminų, kurie gerina odos būklę, drėkina ir suteikia šilko švelnumo. Priemonės pakuotėje yra šepetėlis ir integruotas veidrodėlis.


Sudėtyje yra

Murumuru sviesto, Cupuacu sviesto, Tukuma sviesto.



Labai ilgai dvejojau dėl spalvos. Eurokos internetinėje parduotuvėje skaistalus galima rinktis iš keturių atspalvių: Natural Glow (man labiau priminė hailaiterį nei skaistalus), Rose Pink (pasirodė labai jau rožiniai), Nude Silk  ir Plum Rose (rinkausi tarp paskutinių dviejų spalvų).




         Išsirinkau spalvą Plum Rose. Spalvos pasirinkimu likau labai patenkinta. Skaistalai labai primena Butter bronzerį, tokie pat minkšti ir švelnūs, puikiai sklaidosi. Tačiau jei tikitės intensyvios pigmentacijos - ši priemonė tikrai ne jums. Net ir sluoksniuojant Butter Blush skaistalų ant skruostų nelabai matosi. Jie priduoda veidui gyvumo, vos vos spalvos ir suteikia švytėjimo. Skaistalai nėra matiniai, sakyčiau, daugiau satininio užbaigimo. Naudoju šiuos skaistalus dienos metu. Tikrai suteikia veidui daugiau gyvumo ir švytėjimo. Šiuo metų laiku esu itin šviesi, todėl ant mano odos Plum Rose spalva šiek tiek matosi. Tačiau jei esate tamsesnės odos atspalvio, spalvos gali visai nesimatyti.



          Sudėtis.  (Detalią informaciją apie produktą galima rasti oficialiame Physicians formula puslapyje ) . Butter blush skaistaluose, kaip ir bronzeryje, yra žymiojo Murumuru,    Cupuacu ir Tukuma sviesto. Taip pat sudėtyje gana aukštai yra fragrance (kvepalai), kurie suteikia skaistalams tokį intensyvų kvapą.


Talc, Alumina, Mica, Dimethiconol Stearate, Isostearyl Neopentanoate, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Fragrance (parfum), Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Polybutene, Isopropyl Isostearate, Lauroyl Lysine, Astrocaryum Tucuma Seed Butter, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Tin Oxide, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Phenoxyethanol, Titanium Dioxide (ci 77891), Iron Oxides (ci 77491, Cl 77492, Cl 77499, Red 7 Lake (Cl 15850), Ultramarines (Cl 77007).

 (žalia spalva -  saugus ingredientas, oranžinė spalva - vidutinio saugumo ingredientas,  raudona spalva - pavojingas ingredientas). 


(Rėmiausi informacija, pateikta   KosmetikosDNR  tinklapyje).

          Skaistalų pakuotėje yra 7,5 g (palyginimui - bronzerio - 11 g.). Priemonė pagaminta JAV. Sunaudoti reikia per 24 mėnesius nuo pakuotės atidarymo.




          Labai džiaugiuosi atradusi Butter Blush skaistalus. Nesu itin didelė jų mėgėja, nes pakankamai dažnai jie ant mano blyškios odos atrodo pernelyg intensyvūs, ypač dienos metui. Plum Rose spalva atrodo labai natūraliai, suteikia veidui sveiko švytėjimo. Labai tinka kasdieniam naudojimui. Galiu nuoširdžiai šią spalvą rekomenduoti šviesios odos savininkėms.

          Butter Blush skaistalus galima įsigyti Eurokos parduotuvėse arba Eurokos internetinėje parduotuvėje (nuoroda čia ) . Kaina be nuolaidų yra 13,90 euro.

               Jei norite siųstis pigiau, galite apsilankyti iHerb internetinėje parduotuvėje (nuoroda čia  ). Kaina be nuolaidų yra 10,70 euro.

Dėkoju už skirtą laiką mano blogo skaitymui.

Saulėtos ir gražios dienos J

          

Komentarai