Uoga Uoga pavasario grožio dėžutė "Sužydėk akimirksniu" ir pirmieji įspūdžiai

    Labas.

   Šiemet sau pažadėjau naudoti ir išmėginti daugiau mūsų lietuviškos kosmetikos priemonių. Ir Uoga Uoga kompanijos priemonės taip pat šiame sąraše. Šiuo metu naudoju net keletą Uoga Uoga priemonių ir pasižadu, kad bus daugiau šios natūralios, lietuviškos kosmetikos apžvalgų. O Instagrame pamačiusi naujausios, pavasarinės Uoga Uoga dėžutės nuotraukas, kurios man pasirodė labai pavasariškos ir gražios bei peržvelgusi dėžutėje esančių priemonių sąrašą, grožio dėžutę iš karto ir užsisakiau. O įspūdžiais skubu pasidalinti ir su Jumis. "Sužydėk akimirksiu" grožio dėžutė yra limituoto leidimo, tačiau beveik visus grožio dėžutėje rastus produktus galima įsigyti atskirai. 

    "Sužydėk akimirksiu" grožio dėžutę vis dar galima įsigyti Uoga Uoga el. parduotuvėje. Dėžutės kaina - 39,95 eur, o visų priemonių vertė turėtų siekti net  82,75 eur. Todėl toks pasiūlymas yra vertas dėmesio, ir ne tik toms kurios jau atradusios Uoga Uoga kosmetiką, tačiau tokia grožio dėžutė yra puiki proga susipažinti su natūralios, lietuviškos kosmetikos priemonėmis. Tai jau nėra pirmoji įsigyta grožio dėžutė iš Uoga Uoga, o turtūt, kad trečioji. Aš labai mėgstu grožio dėžutes, visada smagu bandyti naujus kosmetikos produktus. o ir Mamos diena nebe už kalnų, todėl puiki proga save palepinti. 


    Pirmiausia norisi pagirti Uoga Uoga pristatymą, nes siutinys mane pasiekė labai greitai. Man labai patinka ir kompanijos dėžučių dizainas. 


    Uoga Uoga pavasarinės dėžutės "Sužydėk akimirksniu" dizainas, spalvos labai primena pavasarį. Dėžutė atrodo labai gražiai, todėl jos aš tikrai neketinu išmesti. Tokias dėžutes aš panaudoju kokioms nors smulkmenoms susidėti. 


     Dėžutės viduje radau du lankstinukus su trumpa informacija ne tik apie pačią dėžutę, bet ir apie populiariausias Uoga Uoga kosmetikos priemones. 


      Taip Uoga Uoga grožio dėžutė "Sužydėk akimirksniu" atrodo iš arčiau. Grožio dėžutėje radau net šešis pilno dydžio kosmetikos produktus. Žiūrim kartu iš arčiau, kas slėpėsi šioje pavasariškoje grožio dėžutėje.


      Pirmasis dėžutėje rastas Uoga Uoga produktas - natūrali drėkinamoji veido dulksna "Migla" su hialiurono rūgštimi ir cidonijų ekstraktu. Dulksna atkeliauja gražioje, tvirtoje stiklinėje pakuotėje su purškiamu dozatoriumi viršuje. Dulksną rekomenduojama naudoti prieš tepant visas kitas veido odos priežiūros priemones, ją galima naudoti ir kaip įprastą veido toniką arba tiesiog dienos eigoje, norint atgaivinti veido odą. 
Veido dulksnos kiekis -100 ml., kaina - 14,95 eur. 


      Vakar dulksną panaudojau pirmąjį kartą. Dulksna turi lengvą, vos vos jaučiamą rožių kvapą. Sudėtyje yra rožių vandens, glicerino, cidonijų ekstrakto, hialiurono rūgšties, alavijų ekstrakto, hidrolizuoto beta gliukano.  Man patiko dulksnos pojūtis ant odos - atgaivino, šiek tiek padrėkino mano veido odą, po dulksnos naudojimo, dar ant drėgnos veido odos naudojau sekantį dėžutėje rastą produktą. 


      Antrasis dėžutėje rastas produktas, kuris mane nudžiugino labiausiai - natūralus aliejinis veido serumas su spanguolių ekstraktu ir arganų aliejumi. Eliksyrą galima tepti ant drėgnos odos vieną arba papildomai tepti ant jos po kremo. Norint sustiprinti eliksyro poveikį, jo galima įmaišyti ir į įprastai naudojamą veido kremą. Taip odai suteikiamas papildomas maitinimas. 
Veido serumas atkeliauja specialioje, grožio dėžutei skirtoje, didesnės talpos pakuotėje.
 Serumo kiekis - 15 ml. 


     Man labai patiko serumo pakuotė - stiklinė, sunki, tvirta, su dozatoriumi pipete. Serumas man jaučiasi ir atrodo kaip brangesnių kompanijų pakuočių, atrodo ir jaučiasi solidžiai. Serumas yra ryškios, oranžinės spalvos. Jo sudėtyje yra arganų kauliukų aliejaus, simondsijų, sezamų, rožių, spanguolių ekstraktų, vitamino E. Serumą panaudojau vos vieną kartą, jis man pasirodė itin skalsus, maitinantis, tirštos, aliejinės tekstūros.


        Serumo kiekis - 15 ml., kaina - 18,95 eur.


  Serumą - eliksyrą naudojau kartu su dėžutėje rasta dovana - Gua - Sha akmenuku, kurį galima naudoti veido masažui. 


   Gua - Sha akmenukas atkeliavo gražioje, velvetinėje pakuotėje, bus patogu jį laikyti tokioje pakuotėje, vonios spintelėje. Vakar vakare bandžiau su serumu ir akmenuku atlikti veido masažą, kaip rekomenduoja Uoga Uoga . Pirmasis kartas man nebuvo labai vykęs, teks dar pasipraktikuoti, tačiau man patiko, kaip akmenukas masažuoja, tuo pačiu ir šaldo veido odą. Nemanau, kad jį turėsiu laiko naudoti kiekvieną vakarą, tačiau karts nuo karto bandyti atlikti veido masažą bus visai įdomu. Jau senai norėjau įsigyti aliejinį veido serumą. Nors turiu riebią veido odą, tačiau man jau virš trisdešimt ir nepaisant to, kad oda riebi, ji jau reikalauja ir papildomo maitinimo. Išbandžiau, kad aliejinį veido serumą, sumaišius su įprastu veido kremu, mano riebiai  odai toks serumo naudojimo būdas pasiteisino, todėl bus įdomu išmėginti ir šį aliejinį serumą. Įspūdžiais kaip man sekėsi jį naudoti, būtinai pasidalinsiu viename iš tinklaraščio įrašų. 

     Kartu su serumu atkeliavo ir nedidelis lankstinukas, kuriame parodyta, kaip, kokiomis kryptimis reikėtų naudoti Gua - Sha akmenuką. Toks veido masažas turėtų sumažinti patinimus, paburkimus, suaktyvinti limfos nutekėjimą, pagerinti kraujotaką, atpalaiduoti veido raumenis ir svarbiausia, pakelti nuotaiką, Juk laikas, kurį skiriame sau, yra pats maloniausias, tiesa? :)


    Ketvirtasis grožio dėžutėje rastas produktas - natūralus drėkinamasis serumas "Rytinės rasos lašai", skirtas odai aplink akis. Serumas papildytas hialiurono rūgštimi, cidonijų ekstraktu, simondsijų aliejumi, alavijo ekstraktu ir vitaminu E. 
Paakių serumo kiekis - 10 ml., kaina - 18,95 eur.


      Paakių serumas atkeliauja įdomioje, stiklinėje pakuotėje, su dozatoriumi - rutuliuku. Serumo pakuotė man labai primena aliejinių kvepaliukų pakuotes. Vakar serumą išbandžiau pirmąjį kartą, man labai patiko jo šaldantis, metalinis aplinkatorius - maloniai šaldo, gaivina paakių odą. Serumas man pasirodė lengvos tekstūros, gana greit susigėrė į paakių odą. Žinoma, po pirmojo naudojimo stiprios nuomonės dar neturiu, bet panaudojusi ilgėliau apžvalga būtinai pasidalinsiu su Jumis viename iš tinklaraščio įrašų. 

 
        Kaip Jums šis Uoga Uoga serumas paakiams? Pasidalinkite savo  įspūdžiais. :)



     Dar vienas Uoga Uoga itin populiarus produktas - švytėjimo suteikianti makiažo bazė - Kometos uodega. Produktas turėtų ne tik švelniai padrėkinti veido odą, bet ir priduoti jai sveiko, natūralaus švytėjimo. Priemonę galima dengti ant visos veido odos, naudoti ant iškiliausių veido vietų arba maišyti su įprasta kremine pudra ar netgi veido kremu. Makiažo bazė papildyta hialiurono rūgštimi, baltuoju gintaru.


     Šiandien makiažo bazę naudojau pirmą kartą. Priemonė yra gana skystos tekstūros, lengvai pasisikirsto ant odos, gražiai išsisklaido, priduoda veido odai sveiko, natūralaus spindesio, sudėtyje neturi jokių stambių blizgučių, turi lengvą, vos jaučiamą, natūralų kvapą. Nežinau, ar šis produktas gerai laikysis ant mano riebios veido odos, tačiau jį galima naudoti ir ant iškiliausių veido vietų. Bazę bandysiu naudoti ilgesnį laiką ir įspūdžiais būtinai pasidalinsiu viename iš tinklaraščio įrašų. 


Makiažo bazės kiekis - 30 ml., kaina - 14,95 eur. 


      Paskutinysis pavasarinėje grožio dėžutėje rastas produktas - natūralūs lūpų ir skruostų dažai - "Švelni" su juodųjų serbentų ekstraktu. Tai dvejopo poveikio priemonė, kurią galima naudoti tiek skruostams, kaip kreminius skaistalus, tiek lūpoms. 


     Lūpų - skruostų dažai atkeliauja stiklinėje pakuotėje, su atsukamu juodos spalvos kamšteliu. Pats produktas man pasirodė labai kreminis, švelnios, pastelinės spalvos. Priemonę bandžiau naudoti tik ant lūpų - gražiai dengiasi, natūraliai atrodo, spalva Tender man pasirodė natūrali, My Lips but Better tipo spalva. Mačiau, kad Uoga Uoga tokį produktą galima rinktis iš penkių skirtingų spalvų. Bus labai įdomu išbandyti ir kaip kreminius skaistalus. Labai įdomu, ar pasiteisins ir tiks mano riebiai veido odai. Tačiau kreminiai skaistalai dabar yra ant bangos, madingas, populiarus produktas, kurį nesudėtinga naudoti, todėl bus labai įdomu ir pačiai išbandyti natūralios kosmetikos alternatyvą. 


Produkto kiekis - 6 ml., kaina - 14,95 eur. 


  Iš viso pavasarinėje grožio dėžutėje "Sužydėk" radau šešis pilno dydžio produktus. Susumavus juos, bendra vertė gavosi 82,75 eur. Plius dovana - masažinis akmenukas. Pirmieji įspūdžiai labai neblogi, nei viena priemonė manęs nenuvylė. Visus produktus naudosiu ir toliau ir įspūdžiais būtinai pasidalinsiu. O kaip Jums pavasarinė Uoga Uoga grožio dėžutė? Patiko? Pasidalinkite. :)

    Labai apsidžiaugiau, nes be dėžutės dovanų dar gavau Uoga Uoga natūralų lūpų blizgį Vyšnių lūpos


Uoga Uoga lūpų blizgių bandyti man dar neteko, todėl labai smagu bus išmėginti, o ir dovanos visada pakelia ūpą ir  maloniai nuteikia. 


Ir kaip ir prie kiekvieno užsakymo - dovanų du mėginukai. 😊


Uoga Uoga pavasarinę grožio dėžutę "Sužydėk"  vis dar galite  įsigyti  Uoga Uoga parduotuvėse. Ir jei dėžutė Jums patiko, paskubėkite, nes tikiu kad jos prekyboje greitu metu nebeliks. 






Daugiau įrašų apie Uoga Uoga kosmetiką  galite rasti čia (nepamirškite paspausti Daugiau įrašų). 

Kaip visuomet dėkoju už laiką, skirtą tinklaraščio skaitymui. 

Nepamirškite užsukti ir į mano Instagram paskyrą kur rasite daugiau apžvalgų apie kosmetiką ir ne tik.




Komentarai

  1. kažkada labai seniai gavau Uogos Uogos salelėje mėginukų, tai ką teko naudot - patiko, bet taip niekada ir nenusipirkau nei vieno pilno produkto. bet irgi vis pasidairau, šalia namų Rimi parduotuvėj atsirado nemažas stendas, tai reikės kažką pasičiupt :D

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą